A Gwendoline titkai

A régi, patinás Gwendoline Kollégium bizony sok titkot rejt. Volt is mit összegyűjtsön ez alatt a több, mint 100 év alatt. De vajon, hogy dolgozza fel a mai korok ifjai ezt a helyet, s hogyan tudnak az iskola szabályaihoz alkalmazkodva nevelkedni!?

Friss topikok

  • Lilcsicsi: Ajjaj...Nagyon úgy tűnik, hogy még Edina felhívásai voltak elegedndőek :'( (2012.01.04. 15:16) 8. Fejezet - Semmi sincs rendben!
  • Lilcsicsi: @edina33: Köszönöm a véleményed, és a levelet :) A történetet is már írom tovább, s hamarosan meg ... (2011.08.31. 18:29) 1. fejezet - Tervek
  • Lilcsicsi: Örülök hogy tetszik, remélem továbbra is érdekelni fog! Nem sokára jönnek további fejezetek is, tü... (2011.08.14. 20:25) 3. fejezet - Kinek a micsodája?

Linkblog

Hírek - Felhívás!!!

2011.09.10. 23:15

szerző: Lilcsicsi

 

 

 Kedves Történetem Olvasók! 

 Valószínűleg már láttátok, hogy felkerült a nyolcadik fejezet! Aki még nem olvasta görgessen lejjebb, s megtalálja az írásomat! Ez lenne az egyik hírem, ugyebár kicsit most többet kellett rávárni érthető okokból. 
 A másik pedig a következő: 
Szeretném, ha jelentkeznétek egy versenyre, egy felhívásra. Szeretném, hogy népszerűsítsétek a blogot. (Ha tetszik adjátok tovább), többféle kreatív módon. Írd ki Facebook-ra, küld el E-mailben másnak is! Jelentesd meg az újságban. Most csak ötleteket írtam fel, de remélem találsz közülük megfelelőt, vagy jobbat is! 

 Jelentkezni idelent lehet, kommentbe! Remélem fogtok. Amennyiben megvannak a jelentkezők, minimum 5, maximum 10 embernél lezárom! 
 Azt, hogy miképpen tesztek a blog népszerűsítéséért, írjátok le, így ugyanazt a másik nem fogja alkalmazni! Természetesen én is megfogom nézni ezeket, tehát tegyétek elérhetővé a számomra! 

Előre köszönöm a részvételt, s remélem egyre többen fogják megismerni a történetünket is ;) 
 

  

Eddigi jelentkezők: 

 1. Edina
     Ötlete: E-mailben küldi el ismerőseinek a blogot, s bíztatja őket az olvasására, s a ver-
                senyre való jelentkezésre!!! :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agwendolinetitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr183216991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása